Saturday, February 6, 2010

Kepta vista medaus padaze



Labai skani ir greita vakariene !
Reikes tik 1 vistos, 2 saukstus medaus, 2 saukstus grudetu garstyciu, 1 citrinos, morku ,bulviu, svoguno, italisku prieskoniu, druskos, pipiru.
Vista truputi paprieskoniuoti ir palaikyti per nakti saldytuve.
Is tikruju skaniausia iseina moliniame puode su dangciu, kadangi ji troskinasi savo sultyse ir buna labai minksta. Kas neturi molinio britvono galima tiesiog pabandyti paprastoje blekoje ir uzdengti su folija, kad neliktu tarpeliu.
Si karta neturejau mazu morkyciu, tai supjausciau dideles, pridejau bulviu ir uzpyliau medu sumaisyta su garstyciomis ir citrinos sultimis tiesiog ant vistos ir darzoviu. Uzdengiau dangciu ir i ikaitinta orkaite ~400F ir kokias 2,5 val. Atidengti nereikia, nes ir taip labai graziai apkepa . Skanaus !

No comments:

Post a Comment