Teslai:
250 g varskes
1 stikline kefyro
2 kiausiniai
2 kiausiniai
2 v.saukstai spirito (degtines)
druskos, miltu
Labai lengvas receptas, daug kartu isbandyta, taigi negali buti, kad neiseis...Pasiruosiam idara is maltos kiaulienos, zalio svoguno( daug ), prieskoniu (pipirai, druska, mairunas). Jei naudojate riebesne mesa grietines nededama, jei turite liesa - patariu ideti kelis saukstus grietines. Reikia deti daug svoguno, as tiesiog maldama mesa ji sumalu kartu, galima ir sutarkuoti su tarka.
Teslai visi produktai sudami ir uzminkoma vidutinio kietumo tesla. Kociojama ,dedamas idaras ir paskleidziamas plonu sluoksniu, o krastai uzspaudziami skaute, svarbu nepalikti tarpu, kad kepant taukai nepatektu i vidu ir mesos sultys neisbegtu. Kepama ikaitintame aliejuje ~ 5 min. kol graziai pagels . Man iseina 20 cebureku. Skanaus !
No comments:
Post a Comment